Spoedgevallendienst

Spoedgeval

Voor tandheelkundige hulp bij spoedgevallen zijn wij aangesloten bij de waarneemregeling in de regio Bollenstreek. Deze waarneming functioneert ’s avonds en in het weekend, en op algemeen erkende feestdagen.
De waarneming is uitsluitend bedoeld voor hulpverlening bij spoedgevallen, zoals tandletsel door ongeval of een nabloeding. Dit is steeds ter beoordeling van de waarnemend tandarts.

Bereikbaarheid

Actuele informatie over de waarneming wordt vermeld op deze site, en op het antwoordapparaat van onze praktijk en dat van onze collega’s.

Waarneming bij spoedgevallen:

Na 17.00 uur en gedurende het weekend kunt u voor waarneming bij spoedgevallen bellen met het centrale nummer voor waarneming in de regio Bollenstreek; 0252-760180.

Aanvullende informatie

Houdt u er rekening mee dat de waarnemend tandarts u kan vragen de spoedbehandeling contant te betalen. PIN betaling is niet altijd mogelijk. Tevens dient u een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspas mee te nemen. Voor behandelingen tijdens het weekend en/of de avond en nacht geldt een toeslag op de nota (deelprestatie weekend-, avond-, en nachtbehandeling; codes C85, C86, en C87)