Spoedgevallendienst

Per 1 januari 2021 is de spoedzorg ondergebracht bij de Mondzorg Poli Amsterdam bij het oude Slotervaart Ziekenhuis. Hiertoe is besloten op grond van een aantal overwegingen. Ten eerste de veiligheid van de dienstverlenende tandartsen, gelet op de toename van verbaal en fysiek geweld tegen hulpverleners. Ten tweede, er is nu altijd één centraal aanspreekpunt bij spoedeisende klachten. Ten derde, de Mondzorg Poli Amsterdam is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend en bemand door professionele, ervaren hulpverleners.

Mocht u ooit genoodzaakt zijn gebruik te maken van de diensten van de Mondzorg Poli in Amsterdam dan zijn wij er van overtuigd dat u daar verzekerd bent van goede bereikbaarheid en goede zorg. De Mondzorg Poli is in 35 minuten aan te rijden vanuit Noordwijk, is makkelijk bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid.

Voor een spoedgeval belt u ’s avonds en in het weekend, tijdens (vakantie)sluiting en op algemeen erkende feestdagen naar de Mondzorg Poli Amsterdam:

020 – 7234848Klik op het Mondzorg Poli logo voor aanvullende informatie over onder meer de tarieven, betaling en de meest voorkomende behandelingen.


Tijdens de reguliere openingstijden kunt u voor spoedeisende klachten contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer 071 – 3624360.